X
تبلیغات
نماشا
رایتل
پایگاه علمی دانشجویان علوم آزمایشگاهی شاهرود

آدرس آی پی:
سیستم عامل:
نسخه: بیت
اندازه تصویر:

پایگاه علمی دانشجویان علوم آزمایشگاهی شاهرود

ایران طب - ویژه دانشجویان گروه های پزشکی و پیراپزشکی 88

صفحه خانگی اضافه به علاقمندی ها
تبلیغات
تبلیغات

معرفی سایت به دوستان

 
نام شما :
ایمیل شما :
نام دوست شما:
ایمیل دوست شما:


لوگو

خوش آمدید
موضوع: | نویسنده: فرشاد نوروزی


با سلام

قابل توجه دانشجویان رشته صنایع غذایی و همچنین افرادی که درس بیوشیمی عمومی را با دانشجویان این رشته اخذ نموده اند:



 بارم نمرات؛ و همچنین بخش های مهم هر فصل از کتاب بیوشیمی ویژه این دانشجویان

  در ادامه مطلب درج گردیده است.

برای مشاهده به ادامه مطلب بروید...


ادامه مطلب در پنجره جدید

باتشکر از آقایان صادق رضایی و محمود موسوی برای ارائه این مطلب



مبانی بیوشیمی رشته صنایع غذایی




فصل

نمره

بخش های مهم

اول

۱

آب و خواص آن، یونش آب، PH، اسید و باز، تیتراسیون

دوم

۳.۵

مونوساکاریدها و الیگوساکاریدها

سوم

۳

 

چهارم

۳.۵

چهارگروه اسیدهای آمینه استاندارد

پنجم

۲.۵

آنزیم ها

ششم

۳.۵

توالی های T در شناسایی مخفف ها تفاوت اسید نوکلئیک و نوکلوئتید، ساختار اولDNA، ساختار دوم RNA

هفتم

۱

 

دهم

۱

زنجیره تنفسی چرخه کربس